Geert Ohlfsen-Bagge den 05-04-2017
    BINGO-BANKO.

Den 29. april fra 14:00-16:30 afholder vi årtusindets første og største Bingo-Banko på ALS for at samle skillinger til en opgradering af udstyr til elevernes Laplandstur.

Vi har kun mulighed for at huse 100 spillere. Derfor er det vigtigt, at du hurtigst muligt booker en plads på billetto.dk/ALS.

Pladerne koster kr. 25,-/stk. - 5 stk. for kr. 100,- (hvilket vi jo selvfølgelig anbefaler....). Når du booker/køber din billet, betaler du får den første plade. På selve dagen kan du så opgradere til 5 fem plader for yderligere kr. 75,- eller købe det antal, du ønsker, for kr. 25,-/stk. OBS. Der skal indløses billet for alle deltagere (også børn) via billetto. Kom gerne med lige penge på dagen - ellers kan du betale med mobile-pay.

Præmierne er ikke børnetegninger og juleklip fra sidste år, men top-nice, lækre og helt uundværlige ting og sager doneret fra butikker på Amager. Og så vil der forhåbentlig også indgå en and. En død and, vel at mærke.

På selve dagen vil der også kunne købes drikkevarer og snacks. Underholdningen er tilgengæld gratis, men ikke desto mindre ret god. Vi har valgt at køre arrangementet under temaet 'camping', så kom gerne i din joggingdragt, stråhat, netundertrøje eller lige præcis dét, du forbinder med camping-stil.

Vi starter kl. 14:00, så kom i god tid. Hvis alt kører, som vi håber, regner vi med fire omgange. Hvilket jo betyder, at sandsynligheden for at vinde er megastor. Faktisk er sandsynligheden for IKKE at vinde så lille, at den slet ikke kan udregnes.

Og bingo-banko-brikker sørger vi for. Så du kan komme tomhændet, men forhåbentlig gå derfra materielt langt rigere. Om ikke andet vil du opleve nervepirrende spænding, god stemning og samtidig støtte en meget vigtig sag :-)

....Book din billet allerede nu, glæd dig og kom glad!

Bedste hilsener fra forældrene i GRP
    Geert Ohlfsen-Bagge den 30-03-2017
    Opdateret kalender pr. 30. marts
    Geert Ohlfsen-Bagge den 26-10-2016
    LUKNING AF VENTE- OPSKRIVNINGSLISTER.

Da vi har rigtig mange børn skrevet op til skolestart de kommende år, har vi lukket for opskrivning til flg. årgange:

Opskrivningen til år 2023 vil blive lukket ved barn nr. 100.
    Geert Ohlfsen-Bagge den 06-04-2016
    FERIEPLAN FOR SKOLEÅRET 2016/17

Det oprindelige dokument var desværre forsvundet ved opdatering af skoleintra.
    Nyt dokument vedhæftet.
  • 24-04-2017
    Bestyrelsesmøde ·
  • 25-04-2017
    Gr. X - Fællesspisning ·
  • 28-04-2017
    Bestyrelsesdøgn ·
  • 29-04-2017
    Bestyrelsesdøgn ·

Lapland 2016

En fantastisk oplevelse, vildere end nogensinde.

Her laver gruppe U matematik.

FN's børnerettighedsdag

FN's 26. børnerettighedsdag blev fejret med ballonopsætning. Red barnet var tilstede og talte ned...