Geert Ohlfsen-Bagge den 15-08-2016
    LEDIG STILLING SOM PEDEL.

Se vedhæftede stillingsopslag.
    Magnus Nygaard den 10-08-2016
    KLUBBENS MÅNEDSPLAN AUGUST 2016

Uge 32: Torsdag-Fredag: Indkøring af gr.V
    Torsdag: Gruppe V og gruppe T i Klubben - gruppe U og gruppe S er i Elbaparken. Vi er tilbage senest 15:30

Fredag: Gruppe V og gruppe T tager i Elbaparken - vi er tilbage senes 15:30. Gruppe U og gruppe S bliver i klubben.

Uge 33: Indkøring af gr. V, vikar for Arne (pakker Lapland)

Uge 34: Indkøring af gr. V, vikar for Arne (Lapland)
    Intro af værksteder

Tirsdag: Gruppe V + tordenskjolds soldater er på Kastrupfortet. NB til Rollespillerforældre: Vi er hjemme lidt før sædvanlig (16:30).  Alle andre er på skolen.
    Onsdag: Alle er i klub.
    Torsdag: Gruppe T er i Elbaparken (hjemme 15:30). Gruppe V, U og S er i klubben
    Fredag: Gruppe V og U er i Elbaparken (hjemme 15:30), gruppe S og T er i klubben.

Uge 35: Normaluge
    Vikar for Arne (Lapland)
    Vikar for Janusz (ferie)

Værksteder: (fra uge 35) textil, krea, rollespil
    Turer: Kastrupfortet tirsdage
    Andet: Indkøring af gruppe V
    Geert Ohlfsen-Bagge den 22-08-2016
    Opdateret kalender for skoleåret 2016/17.
    Geert Ohlfsen-Bagge den 17-08-2016
    LEDIGE PLADSER!
    Vi har en enkelt ledig plads i vores 9. klasse og en enkelt ledig plads i vores 7. klasse.
    Geert Ohlfsen-Bagge den 16-08-2016
    ARBEJDSWEEKEND 10. og 11. SEPTEMBER!

SÆT ALLEREDE NU 1 X I KALENDEREN FOR WEEKENDEN 10 OG 11 SEPTEMBER.

Der kommer mere information senere, men vi får brug for en bil m. anhængertræk og gerne en trailer.

Gr. L's sidste skoledag.
Gruppe L's sidste skole blev en temlig våd oplevelse. Tak for karameller. Held og lykke med prøverne.

Naturfags Cafe tirsdag d. 24. maj
Gruppe N har afholdt Naturfags Cafe. De har arbejdet med selvvalgte emner under overskriften ”Clash”. Forældre var inviteret til præsentationen i Multisalen. Fantastiske stemning, interessante voksne og engagerede elever. Godt gået N.

Dioramaer.
Gruppe O har fået opgaven at vælge et ikke kendt dyr og plante fra samme område og lave en diorama.

FN's børnerettighedsdag

FN's 26. børnerettighedsdag blev fejret med ballonopsætning. Red barnet var tilstede og talte ned...