Geert Ohlfsen-Bagge den 05-02-2019
    INGEN ADGANG TIL SKOLEN FRA GRÆKENLANDSVEJS HJØRNET.

Ombygningen af skolen starter onsdag 6. februar og det vil derfor ikke være muligt at benytte indgangsdøren og trappen på hjørnet af Grækenlandsvej/Rodosvej.

Brug indgangen Rodosvej 47 eller gennem gården.

Magnus Nygaard den 05-02-2019
    Klubbens Månedsplan Februar 2019

Uge 5: Normaluge

Uge 6: Ændringer pga. projektuge - INGEN SVØMNING

Uge 7: Vinterferie - Klubben er åben 7:30-17:00 for forudtilmeldte børn. Ture dagligt 9:30-14:30

Uge 8: Normaluge

Uge 9: Normaluge

Værksteder: Mandag-Tirsdag: Krea og Textil, Torsdag: Rollespil gr.V, "Udelege", Fredag: Rollespil gr.U, SAL og Klubaktiviteter alle dage.
    Geert Ohlfsen-Bagge den 18-12-2018
    SØSKENDEPRIORITET.

Skolen skal henlede jeres opmærksomhed på, at der ikke er søskendegaranti for optagelse, men søskendeprioritet.

Skolen skal derfor opfordre til, at søskende, i lighed med andre børn, skrives op til en plads så tidligt som muligt, da ancienniteten som hovedregel, følger opskrivningstidspunktet.
    Geert Ohlfsen-Bagge den 10-07-2018
    FERIEPLAN SKOLEÅRET 2018/19.

Vedhæftet ferieplan for skoleåret 2018/19.
    Geert Ohlfsen-Bagge den 28-06-2018
    KALENDER FOR SKOLEÅRET 2018/19.

Brug den indbyggede kalender i Intra til at holde jer orienteret om aktiviteter i hj.gruppen, i afdelingen og for hele skolen.

Fællesprojektuge.
Se billeder fra ugen klik på billedet.

Q på Bornholm

Street art

FN's børnerettighedsdag

FN's 26. børnerettighedsdag blev fejret med ballonopsætning. Red barnet var tilstede og talte ned...