Geert Ohlfsen-Bagge den 14-03-2019
    LEDIG PLADS(ER) TIL VORES KOMMENDE BH-KLASSER.

Vi har en - muligvis to - ledige pladser til vores kommende BH-klasser.
    Interesserede forældre kan rette henvendelse til skolens kontor på [email protected] eller pr. telefon 3259 1390.

Geert Ohlfsen-Bagge den 12-03-2019
    INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING.

Vedhæftet indkaldelse og foreløbig dagsorden til Generalforsamling onsdag d. 10. april kl. 1900.
    Anders Christensen den 12-03-2019
    Gennemgang i salen

Kære alle forældre

I forbindelse med ombygningen er det blevet ekstra vigtigt, at vi undgår at bruge salen som transportvej.
    Det er forstyrrende for undervisningen og gennemgang med udesko er ikke godt for mængden af skidt i Salen. Gulvet bruges jo til leg, ophold og idræt.

Gå derfor venligst via trappeopgangen i skolegården eller via gangen på stueetagen (tidligere Mellemgangen)

mange hilsner
    Anders
    Geert Ohlfsen-Bagge den 05-02-2019
    INGEN ADGANG TIL SKOLEN FRA GRÆKENLANDSVEJS HJØRNET.

Ombygningen af skolen starter onsdag 6. februar og det vil derfor ikke være muligt at benytte indgangsdøren og trappen på hjørnet af Grækenlandsvej/Rodosvej.

Brug indgangen Rodosvej 47 eller gennem gården.

Geert Ohlfsen-Bagge den 18-12-2018
    SØSKENDEPRIORITET.

Skolen skal henlede jeres opmærksomhed på, at der ikke er søskendegaranti for optagelse, men søskendeprioritet.

Skolen skal derfor opfordre til, at søskende, i lighed med andre børn, skrives op til en plads så tidligt som muligt, da ancienniteten som hovedregel, følger opskrivningstidspunktet.

Fællesprojektuge.
Se billeder fra ugen klik på billedet.

Q på Bornholm

Street art

FN's børnerettighedsdag

FN's 26. børnerettighedsdag blev fejret med ballonopsætning. Red barnet var tilstede og talte ned...